Wij zijn Zusy Web Services.

Een online marketing bureau voor ondernemers en door ondernemers, waardoor wij net het stapje extra zetten en weten wat er nodig is voor online succes. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?


Wie zijn wij

We zijn een team jonge enthousiaste ondernemers, met ieder zijn eigen specialiteit en vakgebied. We houden van korte lijnen, om zodoende snel te kunnen schakelen. Horen we je snel?

Michel

Senior Developer


Remco

SEO/SEA Expert


Mariske

Web Designer


Martin

Project BegeleiderJohanna

Support Medewerker


Rachid

PHP/MySQL Expert

Design

Een bezoeker maakt binnen een paar seconde de keuze of hij op je website blijft, of weer weg klikt. Aangezien het vaak een hoop tijd en/of geld heeft gekost om überhaupt die bezoeker op je site te krijgen, is het van essentieel belang dat er een professioneel design staat. Sterker nog die bezoeker moet uiteindelijk ook klant worden.

Strategie

Een goed plan is het halve werk en een mooie website niet het eindstation maar het beginpunt. Zomaar wat clichés die je waarschijnlijk wel vaker hebt gehoord, maar absoluut waar zijn. Het is belangrijk dat je hele strategie van A tot Z duidelijk is, dan ga je online succes hebben. Mogen wij je helpen?

Zoekmachine

Klanten bellen ons vaak op en zeggen dan "ik wil hoog in Google komen, want dan krijg ik meer klanten". Helaas werkt het niet zo. Allereerst is het belangrijk om te weten waar je klanten op zoeken en zijn dat inderdaad ook de zoekwoorden die zorgen voor klanten? Wij helpen je met een strategie, waarmee je de concurrentie gaat verslaan!

Marketing

Tegenwoordig minstens zo belangrijk als de zoekmachines zijn de social media kanalen. Het grote voordeel is, dat je er relatief goedkoop kunt adverteren en dus snel resultaten gaat boeken. Naast Facebook en Twitter is tegenwoordig Instagram ook in opkomst om te adverteren. We laten je graag zien welke kanalen jij moet inzetten!

Hoe we werken

1 Het is voor ons belangrijk om te weten wat je wensen zijn. Aan de hand hiervan kijken we of er een match is om een samenwerking aan te gaan. We werken met een klein team en houden van strakke lijnen, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken.


2 We presenteren onze ideeën en indien deze overeenkomen met de wensen werken we deze uit in een concrete campagne en/of in een opzet van een website. Zodra deze door jou worden goedgekeurd gaan we live en gaan we echt beginnen!


3 Hoe gek het ook klinkt begint het eigenlijk pas echt na het opleveren van bijvoorbeeld een website. De kunst is om ervoor te zorgen dat de bezoekers van je site uiteindelijk gaan converteren in klanten en wij gaan daar samen voor zorgen.